Prozivka

Muzurović: Svih 18 pozvanih igrača se odazvalo izborniku Draganu Markoviću

rukomet
03.01.2016.
u 07:00

Rukometaši BiH već danas bi trebali biti u Crnoj Gori, gdje će 4. siječnja igrati prijateljski susret

Rukometna reprezentacija BiH okupila se jučer u Mostaru uoči nastavka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2017. godine u Francuskoj. Izborniku BiH Draganu Markoviću odazvali su se svi pozvani rukometaši koji će već 4. siječnja u Baru igrati prijateljski susret protiv Crne Gore.

- Svih 18 pozvanih igrača se odazvalo izborniku Markoviću. Već sutra putujemo u Crnu Goru. Svi znamo što smo ovdje, imamo velika očekivanja od ovog ciklusa u kojem želimo izboriti doigravanje za nastup na Svjetskom prvenstvu - izjavio je direktor reprezentacije BiH Mirza Muzurović za Fenu.

Izbornik Dragan Marković od igrača s popisa, koji je objavio početkom prosinca, neće moći računati na ozlijeđenog pivota Vladimira Vranješa, kojeg će zamijeniti Damir Halilković.

Nakon kontrolnog susreta protiv Crnogoraca, reprezentaciju BiH očekuju kvalifikacijske utakmice protiv Kosova 6. 1. u Đakovici i tri dana kasnije u Tuzli, a zatim protiv Slovačke 13. 1. u Hlohovecu i Litve 17. siječnja u Tuzli.

Nakon dva odigrana susreta u prvom dijelu kvalifikacija, igranim početkom studenoga, reprezentacija BiH dijeli prvo mjesto u Prvoj skupini s Litvom s tri boda, treća je Slovačka s dva, dok je Kosovo posljednje bez bodova. *

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije