Posušje

Na Topalu dolaze ljubitelji golfa iz cijeloga svijeta

jh
02.10.2015.
u 06:15

Posuška Topala na kojoj je "niknuo" golf-teren s devet rupa već je poznata svuda u svijetu. Tu je i Golf klub Posušje koji organizira igre i natjecanja. Dolaze zaljubljenici sa svih strana, a ovih smo dana susreli trojicu zaljubljenika uz sami teren - Amira Hadda iz Švedske, Širokobriježanina Vinka Zovku iz Kalifornije te Damira Borovca iz Osijeka. Almir nam je ispričao nekoliki zanimljivosti o tom rekreacijskom sportu koji jako vole i mladi i stariji u Švedskoj gdje sada živi.

- Ovo je prelijepo i začudio sam se kako je teren napravljen s malim ulaganjima. Tu je priroda darovala mnogo toga, ali s puno ljubavi. U Švedskoj se jako puno ulaže u gol-terene i nisu tako lijepi kao posuška Topala. Tu sam i zaigram, susretnem druge golfere i ponovno poželim doći na Topalu, rekao je za portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba Amir iz Bosne koji živi u Švedskoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije