John Herdman

Nakon lekcije od vatrenih, izbornik Kanade donio odluku o svojoj budućnosti

John Herdman
Matthew Childs/REUTERS
30.11.2022.
u 19:32

- Nećete naći nikoga strastvenijeg od mene za ovaj program - kazao je Herdman koji Kanađane vodi od 2018., a razmatrao je preuzimanje jednog od klubova kojima je zapao za oko.

Izbornik kanadske nogometne reprezentacije John Herdman usprkos porazima u prva dva nastupa na Svjetskom prvenstvu u Kataru i ostajanju bez izgleda za prolazak u osminu finala i prije posljednjeg kola po skupinama izjavio je kako namjerava ostati na toj dužnosti do 2026. godine. Tada će, naime, Kanada uz SAD i Meksiko biti domaćin sljedećeg SP-a.

- Radim već 11 godina u ovoj zemlji koju sam zavolio. Zavolio sam i ljude i uzbuđen sam zbog 2026. Nećete naći nikoga strastvenijeg od mene za ovaj program - kazao je Herdman koji je izbornik kanadske muške reprezentacije od 2018. godine, a prethodno je uspješno vodio i žensku reprezentaciju te zemlje.

Bilo je govora kako je inovativni Herdman zbog svojih postavki zapao za oko mnogim profesionalnim klubovima te kako razmatra mogućnost preuzimanja nekog od njih.  Kanada je u svoja prva dva nastupa u skupini F izgubila od Belgije (0-1) i Hrvatske (1-4), a nastup u Kataru će okončati u četvrtak dvobojem protiv Maroka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije