Domino efekt

Nakon Ronalda, u Juventus odlazi i Marcelo?!

12.07.2018.
u 21:37

Transfer Cristiana Ronalda iz Real Madrida u Juventus bi mogao izazvati domino efekt. Portugalac će u Torino stići u ponedjeljak, kada će se održati i predstavljanje navijačima, kojima su apetiti za naslove još više narasli, javlja Goal.

Međutim, prema navodima Il Corriere della Sere, Ronaldu bi se u Torinu mogao pridružiti i njegov odličan prijatelj, Brazilac Marcelo, koji je dan nakon službene potvrde Ronaldovog transfera počeo pratiti Juventus preko društevnih mreža.

Isti medij navodi kako će Juventus u narednim tjednima morati naći zamjenu na poziciji lijevog beka jer je Alex Sandro na izlaznim vratima kluba, a njegovu zamjenu vide upravo u Marcelu.

30-godišnjak još uvijek nije produžio ugovor s Realom koji ističe 2020. godine, a za njega je interes pokazao i PSG. Procjenjuje se kako bi kraljevski klub za njegove usluge mogao tražiti između 40 i 60 milijuna eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije