GRAND PRIX

Napokon otkriveno ime Cro Copova protivnika

cro cop
Igor Kralj/PIXSELL
19.12.2016.
u 09:38

Hrvatski borac snage će odmjeriti s Muhammedom Lawalom (35), Amerikancem poznatijim kao King Mo

Nakon dugog čekanja napokon se saznalo ima protivnika Mirka Filipovića na Rizinovu Grand Prixu. Umjesto s ozlijeđenim Wanderleijem Silvom, hrvatski borac snage će odmjeriti s Muhammedom Lawalom (35), Amerikancem poznatijim kao King Mo. Njih će dvojica u ring 29. prosinca ujutro po hrvatskom vremenu.

On je u svojoj karijeri odradio 25 borbi, ima 20 pobjeda (13 nokautom) te pet poraza (da puta bio je nokautiran). Treba naglasiti da će mu upravo Cro Cop biti najveći izazov u dosadašnjoj karijeri.

Podsjetimo, Mirko se trebao boriti sa Silvom, ali Brazilac je otkazao zbog ozljede, barem je tako sam tvrdio, dok ga je Cro Cop nazvao kukavicom i izjavio da se povukao zbog straha, a ne zbog ozljede. Nakon toga nastao je pravi verbalni rat.

A organizatori su krenuli u traženje novog protivnika i odugovlačili s tim što je Mirka živciralo jer ima malo vremena za pripremu, a konačno je ime saznao u subotu.

"Dragi prijatelji, konačno sam dobio protivnika za četvrtfinale RIZIN-ovog turnira. Danas ili sutra Rizin će objaviti ime mog protivnika, ja ga naravno znam, ali red je da to prvi objavi Rizin! U svakom slučaju vjerujem da će svi MMA fanovi biti zadovoljni izborom", napisao je tada Mirko, a danas smo, eto, i mi ostali saznali s kime će se boriti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije