GNJEV ZBOG REMIJA

Navijači Hajduka prvi put napali Livaju: 'Treba ga potjerati na klupu'

24.02.2024.
u 18:35

"Livaja je krivac za prvi gol, a ostatak utakmice je prošetao. Karoglane, hvala i doviđenja,a neka i idućeg trenera postave Livaja i Elez"

Varaždin i Hajduk remizirali su (1:1) u utakmici 24. kola SuperSport HNL-a, a gubitak dva bod za splitsku momčad izazvao je dosta veliki gnjev kod njihovih navijača.
 
Na službenom Facebook profilu igrači bijesne na igru svoje momčadi, najviše kritika upućeno je prema treneru Mislavu Karoglanu, ali i prema najboljem igrači Marku Livaji.

"Mučenje se nastavlja, a Karoglan mora odgovorit na ozbiljna pitanja. Također, treba biti iskren i reci da Marko Livaja trenutno nije igrač za prvih 11".
 
"Karoglane, hvala i doviđenja."
 
"Livaju triba potirati iz prvih 11. Ali, teško kada na klupi sjedi njegov prijatelj Karoglan".
 
"Nek i idućeg trenera dovedu Livaja i Elez"
 
"Livaja je krivac za prvi gol, a ostatak utakmice je prošetao"

"Ovo je nasilje nad nama navijačima. Nema te stvari koja vas može opravdati od ovog rezultata danas."

"Ajmo Mislave. Bez ideje i uvik ista taktika s najboljom ekipom zadnjih pet godina. Nikad igru nije ima. Zovite Valdasa nek spašava dok još ima nade."
 
"Mučenje se nastavlja, a Karoglan mora odgovorit na ozbiljna pitanja."
 
"Remijem ovdje nada u titulu nije izgubljena, ali i da se kojim slučajem pobijedilo, s ovom igrom nemamo se pravo ničemu nadat. Također, treba biti iskren i reći da Marko Livaja trenutno nije igrač za prvih 11."
 
"Jednostavno nemamo pobjednički mentalitet i gotovo! Još jedno prosipanje bodova koje će nas na kraju koštati naslova!''
 
"Karoglane, hvala i doviđenja."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije