čelik

Nedim Jusufbegović novo ime na klupi zeničkog Čelika

Nedim Jusufbegović
03.11.2016.
u 11:00

Nogometni klub Čelik sporazumno je raskinuo ugovornu obvezu s trenerom Ivom Ištukom, a već od sutra momčad će preuzeti novi trener Nedim Jusufbegović koji će već u nedjelju imati debi protiv momčadi sarajevskog Olimpica.

Prema riječima vršitelja dužnosti direktora kluba Adnana Husagića, s trenerom Ivom Ištukom, kojemu je ovo bio već treći dolazak na klupu Čelika, nakon zajedničke analize rezultata napravljen je dogovor za sporazumni raskid suradnje. Nedimu Jusufbegoviću ovo je prvi dolazak na klupu Čelika, na kojoj su se u ovoj godini već promijenila tri trenera, a on je u svojoj trenerskoj karijeri trenirao s više ili manje uspjeha gradačačku Zvijezdu, Olimpic, Velež i GOŠK iz Gabele.

S novim trenerom postignut je prvi dogovor na kraće razdoblje “do okončanja jesenskog dijela sezone”, ali i s mogućnošću da se u slučaju dobrog rezultata produlji i do kraja pune natjecateljske sezone.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije