JACK WILSHERE

Nekada najperspektivniji igrač Premiershipa, a danas ga nitko ne želi: "I sin me pita, tata zašto te nitko ne traži"

25.08.2021.
u 16:29

Nekada je važio za jednog od najperspektivnijih igrača engleskog nogometa. Bio je najmlađi debitant Arsenala u Premiershipu, a sada je Jack Wilshere bez kluba. Bivši veznjak Arsenala je u razgovoru za "The Athletic" otkrio kako čak razmišlja o prekidu karijere, iako ima samo 29 godina. 

Prethodnu sezonu je odigrao u Championshipu u dresu Bournemoutha, ali nije dobio produžetak suradnje. 

- Kad ste u klubu i trenirate svaki dan, probudite se i ako niste u timu, pa čak i ako ste u timu, mislite: 'Dobro, danas moram dobro da treniram. Moram da pokažem treneru da sam spreman za vikend'. Ja to nemam. Tako da se u ovom trenutku ujutru budim i razmišljam: 'Dobro, moram negdje da odem da treniram'. Obično sam sam ... OK, trenirao sam s klubom u predsezoni, ali to je sada gotovo, rekao je Wilshere.

Sklonost povredama

I dok se klubovi bore za potpise igrača s mnogo slabijim referencama od Wilsherovih, za njega nema zainteresiranih, jer je skloniji ozljedama, piše Dnevnik.ba. 

- Zadnju ozljedu pretrpio sam u siječnju 2020. Mnogi me na to pitaju kako sam onda za gotovo dvije i pol godine u West Hamu, od ljeta 2018. do prosinca 2020. godine, odigrao samo 19 utakmica. Odgovaram im ono što je činjenica: većinu tog vremena bio sam spreman, ali me treneri nisu stavljali u tim.

Sin ga pita kako to da ga niko ne želi

 

Bivši reprezentativac Engleske proživljava teške dane, a prisjetio se trenutka kada je njegov devetogodišnji sin Archie pitao zašto ga nitko ne želi.

- Moja djeca su u godinama u kojima razumiju. Posebno Archie, koji ima devet godina. On zapravo razgovara sa mnom, govoreći: 'Što je s MLS-om?' ili 'Zašto ne igraš u La Ligi? On voli nogomet i zna sve o njemu. Teško mu je to objasniti. Reći će mi: 'Kako to da te nijedan klub ne želi?' Ne znam. Ali kako da mu to objasnim? Imaju prijatelje u školi i znate kakva djeca mogu biti, prilično brutalna.'Zašto tvoj tata ne radi? Zar nije dovoljno dobar? Da, to je teško, otkrio je Wilshere.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije