NEDAVNO STIGAO

Nestao nogometaš Gorice, iz kluba mole za pomoć: 'Gubi mu se svaki trag'

Abdullah Talal Hameed
HNK Gorica
22.08.2023.
u 17:02

"Obitelj i HNK Gorica mole sve koji imaju bilo kakve informacije o Hameedu, da se jave u najbližu policijsku postaju ili klub. Igrač vozi bijeli Porsche Taycan švedskih registarskih oznaka - stoji u priopćenju kluba iz Velike Gorice.

Nogometaš Gorice Abdullah Talal Hameed (27) trebao je jučer doći na trening, no nestao je. Gorica na društvenim mrežama moli za pomoć.

- Naš igrač Abdullah Talal Hameed krenuo je u ponedjeljak, 21. kolovoza, iz Budimpešte u Veliku Goricu i od tada mu se gubi svaki trag. Nestanak je prijavljen mađarskoj policiji, a obitelj i HNK Gorica mole sve koji imaju bilo kakve informacije o Hameedu, da se jave u najbližu policijsku postaju ili klub. Igrač vozi bijeli Porsche Taycan švedskih registarskih oznaka - stoji u priopćenju kluba iz Velike Gorice.

Hameed je u Goricu nedavno stigao iz mađarskog Zalaegerszegija. Riječ je o iračkom nogometašu koji ima švedsko državljanstvo, a igra na poziciji lijevog krila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?