SRBI SVE ISKONSTRUIRALI

Nevjerojatna teorija zavjere protiv Đokovića: 'Kriva je misteriozna žena'

Press Asociation/Pixsell
18.09.2018.
u 09:53

– Englezi kao obraćaju pozornost na sve, pa sam se pitao hoće li netko reagirati

Srbijanski mediji već dulje vrijeme vjeruju da organizatori velikih turnira organiziraju urote protiv Novaka Đokovića, a posebno Englezi. Stalno pišu o tome da na sve moguće načine pokušavaju spriječiti Đokovića u pohodima na naslov, a ovoga puta s njima se složio i bivši izbornik teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović. 

On se prisjetio Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine. 

– Sjećam se meča protiv Andyja Murraya. Ušla je jedna žena koja je sjela iza Novaka Đokovića, u četvrtom redu, brojio sam. Ušla je s bebom ne starijom od šest mjeseci. Ubrzo je počelo plakanje, a Novak mi je poslije nekoliko gemova počeo gestikulirati. Pitao je što se to događa – rekao je Obradović pa nastavio: 

– Englezi kao obraćaju pozornost na sve, pa sam se pitao hoće li netko reagirati. Gledajući Murraya, po njegovoj gestikulaciji, meni se činilo kao da je on bio spreman na to. Čovjek ništa ne primjećuje! Uopće nije reagirao, kao da je sve bilo unaprijed spremno! 

No, to nije sve...

– Kasnije je Đoković igrao za treće mjesto, a na početku meča vidim istu ženu kako ulazi na tribine. Gledam i ne vjerujem! Tko s bebom od šest mjeseci dolazi na Olimpijske igre? To nisu teorije zavjera, tu se vidi što se događa – zaključio je Obradović.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije