Peh za pehom

Nikola Prce definitivno neće igrati protiv Švicarske

08.01.2018.
u 14:08

Rukometna reprezentacija BiH prekosutra igra kvalifikacijski meč protiv Švicarske. Izbornik rukometne reprezentacije BiH Bilal Šuman pred početak priprema za nastavak kvalifikacija za Europsko prvenstvo ostao je bez Senjamina Burića, a u drugom prijateljskom susretu protiv Saudijske Arabije u Beogradu ozlijedio se jedan od najboljih bh. rukometaša Nikola Prce. S obzirom da je Prce izvrnuo zglob morat će izvjesno vrijeme mirovati. 
-Koliko god smo u teškoj situaciji u Švicarsku idemo bez kalkulacija. To je naša ključna utakmica. Koga nema bez njega se mora. Imamo volju i želju i vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu, kazao je danas izbornik Šuman na press konferenciji.
Nakon utakmica sa Saudijskom Arabijom, u kojima su zmajevi ostvarili po jednu pobjedu i poraz, ostalo je mnogo pitanja. S druge strane Švicarska je bila neumoljiva protiv Estonije.
-Mi smo u Beogradu probali nešto što smo ranije zacrtali. Kako trčati kontru i polukontru. Arabija igra puno brži rukomet od Švicaraca. Bekovi su Švicarskoj krupni i spori. Šansu trebamo tražiti u jakoj obrani i polukontri. Oni nisu toliko jaki koliko govori rezultat protiv Estonije, dodao je Šuman.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije