Italija

Nogometaš banjolučkog Borca Siniša Saničanin odlazi na probu u Udinese

Sinisa Sanicanin
11.12.2015.
u 07:00

Saničanin je zadivio skaute Udinesea na utakmicama Borca, kao i na utakmici mlade bh. vrste s Engleskom

Odlični branič banjolučkog Borca i mlade reprezentacije BiH Siniša Saničanin nalazi se na meti talijanskog Udinesea.

Talentirani mladi nogometaš će 12. prosinca otputovati za Udine i boravit će u kampu momčadi s Friulija desetak dana, nakon čega postoji mogućnost i potpisa ugovora.

- Istina je, u subotu idem u Italiju i u idućih desetak dana boravit ću u Udinama. Bit ću gost na utakmici protiv Intera i trenirat ću s prvom momčadi u tom razdoblju, potvrdio je za SCsport.ba sjajni nogometaš, koji je sezonu u Borcu počeo kao branič, a potom je silom prilika odigrao i nekoliko utakmica na poziciji lijevog beka, te se i tu prilično dobro snašao.

Udinese je poznat širom Italije, ali i Europe kao klub koji ima izuzetno razvijen skauting, te su u prošlosti napravili nekoliko izvanrednih transfera prodajom igrača koji su kao mladi stigli na Friuli. Upravo su njihovi skauti dva puta u Banjoj Luci gledali Saničanina, a nakon njegove briljantne igre na susretu mlade reprezentacije BiH i Engleske na Koševu, odlučili su ponuditi mu prigodu obući dres popularnih zebri, naravno ako zadovolji struku na probi.

Ako se transfer realizira, Saničanin bi ostatak sezone negdje mogao igrati kao posuđen 
igrač. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije