U SAUDIJSKOJ ARABIJI

Objavljen video Brozovića: 'Zarađuje pola milijuna eura tjedno, a pogledajte kako se ponaša'

Marcelo Brozović
Zoe Sarlija/PIXSELL
04.12.2023.
u 19:14

Brozović je navijače u Saudijskoj Arabiji osvojio svojom jednostavnošću. Tako je snimljen sa suprugom, djecom i još nekim članovima obitelji kako strpljivo čeka da uđe u jedan ugostiteljski objekt.

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović jedan je od onih nogometaša koji je prošlog ljeta odlučio otići igrati u Saudijsku Arabiju. Razlog je, dakako, novac koji će tamo dobiti.

Al Nassr ga je Interu platio tek 18 milijuna, no dao mu je astronomsku plaću. Brozović tamo zarađuje pola milijuna eura tjedno ili dva milijuna eura mjesečno.

A Brozović je navijače u Saudijskoj Arabiji osvojio svojom jednostavnošću. Tako je snimljen sa suprugom, djecom i još nekim članovima obitelji kako strpljivo čeka da uđe u jedan ugostiteljski objekt.

 

 

"Pogledajte Brozovića, zarađuje pola milijuna eura tjedno, a ponaša se kao jedan od nas", piše jedan navijač, dok drugi napominje da je Brozović potpuna suprotnost Ronaldu koji hoda okružen tjelohraniteljima.

Inače, navijači Al Nassra nedavno su razvili posebnu koreografiju za Brozovića. Na njoj je pisalo "Boom" budući da je Marcelo ljubitelj tetovaža i da na vratu ima tetoviranu bombu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije