PRVI TENISAČ SVIJETA

Đoković opet govorio o ratu: Sada sam sretan što sam doživio sva ta iskustva

Reuters
02.05.2019.
u 15:15

Postoje razlozi zbog čega smo rođeni na nekom mjestu u neko vrijeme. Moji korijeni su utjecali na moj razvoj i tenis. Rastao sam tijekom rata dok su padale bombe - kaže srpski tenisač

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković u intervju za francuski L’Equipe istaknuo je kako svoju Srbiju, gdje god bio i igrao, želi predstaviti na najbolji način. Često razmišlja o stvarima koje nisu vezane uz tenis, pa tako i o politici. 

- Sve što radim je savjesno i odgovorno. Potpuno se posvetim onome što radim i ništa ne ostavljam polovično. Uvijek pokušavam pomoći i predstavljati svoju državu na najbolji način - istaknuo je Novak i dodao: 
 

- Razgovaram s ljudima u Srbiji, ali ne želim se ograničiti samo na svoju zemlju, kao da volim samo nju, a mrzim ostale.

Još jednom je naglasio kako je rat značajno utjecao na njegovu karijeru. Sada se zalaže za mir.

- Postoje razlozi zbog čega smo rođeni na nekom mjestu u neko vrijeme. Moji korijeni su utjecali na moj razvoj i tenis. Rastao sam tijekom rata dok su padale bombe - kazao je srpski tenisač.

Djetinjstvo nije bilo lako.

- Dvaput sam se trebao boriti kako bih ustao. Sada sam sretan što sam doživio sva ta iskustva, ali tada to ne bih rekao. Bilo je odvratno - podvukao je Novak Đoković.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije