Vitez

Osim treninga, na Kupresu će se raditi i na ozračju zajedništva

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
08.07.2016.
u 09:00

Pripreme viteškog premijerligaša teku po zacrtanom planu i planiranoj dinamici, iza njih je dvadesetak dana teškog rada, “znoja i suza” te i četiri odigrane trening-utakmice. Prvi protivnik bila im je Mladost iz Doboj - Kaknja, a utakmica je završena bez golova. Drugu utakmicu Vitežani su odigrali u Vitezu, protivnik je bio novi premijerligaš Metalleghe, a rezultat je bio 2:2. Proteklog vikenda Vitez je bio sudionik turnira u Rušćici pored Slavonskog Broda, gdje su u prvom susretu s 2:0 (Đerić i Livančić) pobijedili hrvatskog prvoligaša Cibaliju. U finalnom susretu, nakon 0:0 u regularnom dijelu, izgubili su (10:11) nakon izvođenja jedanaesteraca.

Vidjeli “gdje su”

Igrom na ovom turniru zadovoljan je bio trener Viteza Boris Pavić. - Igrali smo dobro, zasluženo smo svladali Cibaliju, a vrlo dobro smo igrali i protiv snažnih Jajčana. Rekao bih, bili smo bolji i bliži pobjedi iako smo 35 minuta igrali bez opravdano isključenog Anela Dedića. Iako u svakoj utakmici tražim maksimalni angažman, neosvojenim turnirom i prikazanom igrom svoje momčadi ne mogu biti nezadovoljan. Vidjeli smo “gdje smo”, što i koliko možemo i što nam nedostaje - kazao je trener Pavić pred odlazak momčadi na petodnevne pripreme na Kupres. - Pet dana radit ćemo s maksimalnim opterećenjem, a boravak na Kupresu bit će i prilika za stvaranje ozračja zajedništva i na tomu ćemo i dodatno raditi, dodao je Pavić.

Odlazi kapetan Šantić

Treba reći kako momčad, unatoč očekivanjima, još nije kompletirana. Istina, nakon brojnih odlazaka stigli su vrlo dobri vezni igrač Anel Dedić (Čelik), branič Emir Hodžurda (Željezničar) i napadač Zoran Kokot. Međutim, jasno je, da bi momčad bila kompletirana, da bi imala i određenu “širinu”, NK Vitez uz aktualnog i dobrog Ivana Tirića treba još jedan iskusan vratar i jedan veznjak jer, pomalo i iznenada, Vitez je, po svemu sudeći, napustio kapetan momčadi, vrijedni i samozatajni Josip Šantić (23). Navodno, Šantić odlazi u talijanski trećeligaš što je, bar tako se sada čini, ispod igračkog renomea i potencijala ovog vrijednog nogometaša koji je i ponikao u Vitezu. Na pripreme na Kupres otputovali su: Tirić, Kovač, Badrov, Livaja, Sadiković, Jurić, Novak, Đerić, Jevtić, Barišić, Muminović, Hodžurda, Kapetan, Livančić, Stanić, Vrhovac, Dedić, Petrović, Ramljak, Franjić i Kokot.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije