Eduardo Camavinga

Otac najvećeg talenta francuskog nogometa sam želi predstavljati svog sina

30.11.2020.
u 20:03

Španjolski AS piše kako će 18-godišnji francuski reprezentativac i član Rennesa Eduardo Camavinga na ljeto biti dostupan za 50, a ne 80 milijuna eura, kako se ranije spominjalo.

Razlog tome su lošije predstave mladog igrača u posljednje vrijeme kao i trajanje ugovora s Rennesom, koji istječe na ljeto 2022. godine.

Camavingin otac sam želi predstavljati svog sina

Uz to, Camavingin otac želi raskinuti ugovor s aktualnim menadžerom svog sina Mousom Sissokom i sam predstavljati svog sina. Informaciju je u medije pustio sportski direktor Rennesa Florian Maurice.

Naime, Camavingin otac je bio nezadovoljan posljednjim ugovorom koji je njegov sin potpisao s Rennesom. Za njega je igrač dobio premiju od dva milijuna eura i godišnju plaću od četiri milijuna eura.

Camavingin otac je tek uzeo odvjetnika koji bi trebao raskinuti ugovor o zastupništvu sa Sissokom zbog čega Camavingin menadžer i dalje može pregovarati sa zainteresiranim klubovima.

Sissoko želi što prije prodati Camavingu Real Madridu

Zasad u toj utrci vodi Real Madrid, a iza njega su Juventus, Manchester United i PSG. Uz to, počela je i utrka za Camavingino zastupništvo jer su za njega, prema pisanju L'Equipea, zainteresirani Mino Raiola, Jorge Mendes, Pini Zahavi i Jonathan Barnett.

AS na kraju piše kako će Sissoko što je prije moguće pokušati prodati Camavingu u Real Madrid kako bi zaradio novac od prodaje mladog igrača.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije