Humanitarna utakmica

Plemenita nakana i borben nogomet

07.09.2017.
u 09:00

U hvale vrijednu akciju – pomoći u liječenju mladog košarkaša Slavena Miličevića, prijateljskom utakmicom uključili su se nogometaši GOŠK-a i Sarajeva. Pred 300 gledatelja pobijedilo je Sarajevo (1:2).

Vodstvo GOŠK-a

Svi pogodci pali su u prvih 20-ak minuta. Poveo je GOŠK pogotkom Radeljića u 7. minuti, Sarajevo je poravnalo u 20. pogotkom Velkovskog, a konačni rezultat, 2:1 za Sarajevo, postavio je Ahmetović u 22. minuti. Iako prijateljska, utakmica je bila borbena, a treneri objiju momčadi, Slaven Musa – GOŠK i Husref Musemić – Sarajevo, dali su priliku većem broju igrača. Zanimljivo, u prvoj utakmici za GOŠK stoper Ante Radeljić zabio je pogodak. U osvrtu na utakmicu Husref Musemić, trener Sarajeva, kazao je:

- Dobra pripremna utakmica, zadovoljan sam pristupom mojih igrača. Prvo poluvrijeme je jako kvalitetno, uspjeli smo se vratiti nakon nespretno primljenog pogotka iz prekida. Događa nam se već dulje vrijeme da primamo golove iz prekida, ali što je tu je. Općenito sam zadovoljan, nadam se da će u budućnosti biti još bolje, a zatim je u osvrtu na pripreme u Čitluku kazao:

- Bilo je dobro, uspjeli smo nešto uraditi, malo bolje se upoznati. Šteta što nije bilo pet igrača koji su s mladom reprezentacijom, ali ovi koje sam imao na raspolaganju, radili su dobro.

Zadovoljan je nakon ove utakmice bio i Slaven Musa, trener GOŠK-a:

- Utakmica nam je dobro došla, ali još nisam riješio dvojbu tko će u Tuzli zamijeniti Odaka, probali smo 2 - 3 igrača na toj poziciji, pa će se u iduća tri dana iskristalizirati tko će početi susret. Prošli tjedan, zbog viroze i zdravstvenih problema, nije trenirao Ramić, protiv Sarajeva je odigrao 25 minuta, znači neće protiv Slobode krenuti od prve minute. To su neke stvari na koje smo danas tražili odgovore. Zadovoljan sam i zalaganjem igrača koji su manje igrali do sada, a dobili smo i Radeljića koji je igrao cijelu utakmicu, kazao je trener Musa, a zatim na opasku da na raspolaganju ima 20-ak igrača, dodao:

- Konkurencija je dobra, međutim, problem je kada na određenim pozicijama imate veći broj sličnih igrača, zbog čega nemate širinu koju svi treneri vole. Tako mi u tom defanzivnom bloku imamo Odaka, Dodiga, Krtalića, to su slični igrači, Kobiljar, Bošnjak, Mišić su više napadački nastrojeni, tako da mi tu ne možemo naći neku ravnotežu. Sigurno je da će treninzi isprofilirati najboljih jedanaest.

Dirnuti pažnjom

Gabeljani i žitelji okolnih mjesta čapljinske općine, dobrim odzivom i kupnjom ulaznica, unatoč radnom danu, zdušno su podržali humanitarnu akciju u prilog Miličeviću. Jakov Miličević, Slavenov otac, poslije utakmice je kazao:

- Dirnut sam pažnjom ljudi, na tribinama sam vidio ljude koji uopće na prate nogomet, dakle, došli su nas podržati. Hvala GOŠK-u na ovom potezu, hvala Sarajevu što je prihvatilo ponudu za odigravanje utakmice, hvala svima koji su došli. Mogu samo reći da je Slaven veliki borac, dosada je imao osam operacija, nadam se najboljem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije