Prva liga FBiH

Plemkinje izgubile u Mostaru od Hrasnice

Hercegovina.info
15.04.2018.
u 17:06

Danas je u Mostaru odigran derbi kola Prve lige FBiH za rukometašice u kome su rukometašice HŽRK Zrinjski dočekale ŽRK Hrasnicu. Plemkinje su u susret ušle riješene zakomplicirati borbu za vrh ljestvice, dok su gošće htjele pobjedom napraviti veliki korak ka višem rangu.

Utakmicu je došlo pogledati oko 150 gledatelja, piše Hercegovina.info. 

Prvo poluvrijeme proteklo je u dobroj igri, a na odmor se otišlo rezultatom 16:18.

U drugom dijelu gledali smo zanimljiv rukomet, a gosće na početku odlaze na 6 pogodaka razkike. Plemkinje se ne predaju i serijom 5:0 dolaze na 23:24. Nakon toga nekoliko greški koje koriste gošće i vraćaju prednost na 4 gola razlike. Do kraja Pkemkinje uspjevaju doći na 37:38, ali iskusnije gošće uspijevaju privesti utakmicu kraju i slave rezultatom 37:39.

Ova pobjeda vjerojatno znači i plasman u viši rang, a pred Plemkinjama je sjajna budućnost s obzirom da su najmlađa ekipa u svim natjecanjima.

Šaravanja i Teskeredžić su postigle po 10 pogodaka, Ćorić je dodala 6, Džidić 4, Bošnjak 3, te Karačić i Miličević po 2 pogotka. Kod gošći bolje od ostalih bile su Hasibović sa 14 i Omerović sa 10 pogodaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije