oporavio se

Povratak Neymara, možda zaigra protiv Reala

14.02.2022.
u 20:28

Brazilski nogometaš Neymar potpuno se oporavio od ozljede lijevog gležnja i vjerojatno će zaigrati u utorak kada njegov PSG igra prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv madridskog Reala.

Od kraja studenoga 30-godišnji Neymar je izvan pariškog stroja, a posljednja odigrana utakmica je bila ona ligaška protiv St. Etiennea (28. studenoga). Već ranije je trener Parižana Mauricio Pochettino najavio kako je blizu kraja potpuni oporavak važnog igrača Paris St. Germaina, a sada je klub službeno obznanio da će Neymar biti u momčadi za dvoboj koji se igra ovog utorka, u Parizu, s početkom u 21 sat. Vjerojatno je da će Neymar utakmicu početi na klupi.

Inače, ove sezone Neymar je za PSG postigao samo tri pogotka, sva tri u Ligue 1, a na popisu ozlijeđenih igrača ostao je tako u ovom trenutku samo Sergio Ramos, nekadašnji igrač Reala.

Iz PSG-a su naveli kako su pod upitnikom za nastup protiv Reala senegalski reprezentativci Diallo i Gueye, novi pobjednici afričkog Kupa nacija, zbog dugog izbivanja iz kluba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije