Sportski savez

Proglašeni najbolji sportaši Bugojna u 2017.

03.02.2018.
u 10:48

Najbolji sportaši i sportske ekipe Bugojna u 2017.  proglašeni su sinoć na svečanosti, koju je organizirao Sportski savez grada.

Epitet najuspješnijih sportaša ponijeli su član Taekwondo kluba Bugojno Velid Pidro i članica Karate kluba Bugojno i Ženskog nogometnog kluba Bugojno Ema Cetin. 

U ekipnoj konkurenciji, najbolji uspjeh u prošloj godini ostvarili su članica Ženskog nogometnog kluba „Iskra“ Marina Lukić, i član Nogometnog kluba „Iskra“ Elvedin Nebić.

Za najbolje sportske ekipe proglašene su Ženski nogometni klub „Iskra“  i Muški rukometni klub „Iskra“.

Nagrade su uručene najboljim sportašima i sportskim ekipama u predpionirskoj, pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj kategoriji, te sportašima s tjelesnim oštećenjem Muameru Ćerimiću i Nihadu Ohranu, u pojedinačnoj, i Klubu sjedeće odbojke “Iskra”, u ekipnoj konkurenciji.

Prigodna priznanja uručena su najboljem sportskom radnicima Asimu Šahmanu i Dženanu Mahmutbegoviću, trenerima Fuadu Mahmutoviću i Amelu Novaliću, te sportskom novinaru Azamu Mandžiću.

Plakete Sportskog saveza dobili su Elma Basara, Nahid Šupić i Nisvet Gasal, koji su svojim angažiranjem doprinijeli razvoju sporta na teritoriji bugojanske općine.

Posebna priznanja dodijeljena su Ahmedu Mašetiću, RTV Bugojno, portalima Bugojno-danas.info i Bug.ba, i JU “Dom zdravlja“.

Diplomama je nagrađeno devetnaest perspektivnih sportista, izabranih od strane istog broja sportskih klubova u Bugojnu.

Pokrovitelj manifestacije bila je Općina Bugojno, a nagrade najboljim sportašima uručio je načelnik Hasan Ajkunić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije