KUP BIH

Radnik minimalno slavio protiv Širokog u prvom polufinalu

utakmica
13.04.2016.
u 18:26

Radnik je ostvario svoj cilj u prvom polufinalu. Bijeljinski tim je savladao Široki 1:0, pa je došao do trijumfa bez primljenog gola na svom terenu.

Prvo polufinale je počelo veoma otvoreno na obje strane. Prvi je zaprijetio Široki Brijeg kada je Wagner uputio dobar udarac a vratar domaćih Asmir Avdukić sjajnom intervencijom spriječio pogodak za goste.

Radnik je uspio da u devetoj minuti dođe do prednosti. Sjajno je prošao Dušan Hodžić koji je uputio dobar centaršut a na pravom mjestu bio je Marka Obradović, napadač domaćeg tima nije imao puno problema i glavom je poslao loptu iza leđa Bilobrka.

Gosti su zatim bili u malom šoku što su domaći mogli da krunišu sa još nekim golom. Prvo je Ivan Jakovljević zaprijetio nakon udarca iz kuta. Defanzivac je šutirao preko gola. Domaći su u 13 minuti propustili još jednu dobru prigodu. Dejan Maksimović se našao u dobroj situaciji ali je na vrijeme intervenirao Barišić koji je izblokirao njegov udarac i spriječio opasniju prigodu.

Široki je imao velikih problema sa ozljedama. Tako je trener Slaven Musa morao da izvrši dvije prinudne izmjene u periodu između 15 i 23 minuta. Zbog povreda su teren napustili Bralić i Ćorluka, što je bio hendikep za gostujući tim. Široki se tek sredinom prvog dijela oslobodio pritiska domaćih pa je opet zaprijetio Wagner. Njegov dobar udarac je obranio Avdukić. Nakon toga igralo se između dva šesnaesterca na trenutke i pregrubo pa je najzaposleniji na utakmici bio sudac Elvis Mujić koji se razmahao kartonima.

Na početku drugog dijela Široki je krenuo ofenzivnije. Već u 50 minuti gostujući nogometaši su mogli da opasnije zaprijete golu Avdsukića ali se Sesar i Wagner nisu najbolje snašli pa su domaći defanzivci otklonili opasnot. U 52 minuti odličan napad hercegovačkog tima, međutim  Avdukić je bio oprezan pa je na vrijeme istrčao i uzeo loptu ispred Crnova. Radnik se opredijelio za obranu svog gola i čekao je prigodu iz kontraudara. Trener Musa se opredijelio i za posljednju izmjenu pa je u igru ušao napadač Krstanović kako bi popravio skok igru.

Domaći su mogli u 71 minuti da dođu do povećanja vodstva. Dobru loptu dobio je Maksimović koji je sjajno prihvatio i srećom po Bilobrka nije bio precizan pa je poslao loptu visoko preko gola.

Široki je posljednih 15 minuta ostao sa nogometašem manje. Drugi žuti karton zaradio je Barišić koji je bio prinuđen da napusti igru pa je gostujući tim došao u nezgodnu situaciju. Barišić je dva kartona dobio za samo pet minuta. Radnik je nastavio sa napadima pa je Srećković i Vasić imali prigode da dođu do gola ali nisu u tome uspjeli. Pritisak domaćih je rastao ali se rezultat nije mijenjao do kraja. 

Bijeljina Stadion: Gradski stadion,

Gledatelja: 1000.

Sudac: Elvis Mujić (Banovići) 

RADNIK: Avdukić 7, Hodžić 7(od 62 Vasić 6.5), Beširević 6.5 (od 78 Šećerović -), I. Jakovljević 6.5, Memišević 6, Zeljković 6, Obradović 7, Maksimović 7, Srećković 7, S. Jakovljević 6.5, Mašić 6.5. Trener: Slavko Petrović

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk 7, Barišić 6.5, Ćorić 6.5, Baraban 6, Wagner 7, Ćorluka -(od 15 Crnov 6.5), Kožulj 6.5, Sesar 7, Brekalo 6.5, Ajayi 6.5 (od 64 Krstanović -), Bralić -(od 23.Marković 6.5) Trener: Slaven Musa.

1:0  Obradović u 9. minuti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije