OTVORIO DUŠU

Ronaldo otkrio krivca za odlazak iz Reala: Natjerao me da odem!

29.10.2018.
u 15:20

- Da je u pitanju novac, otišao bih u Kinu, gdje bih zarađivao pet puta više nego u Juventusu. U Realu sam zarađivao kao i u Torinu, ako ne i više.

Za France Football Portugalac je napokon otkrio tko je krivac što je napustio kraljevski klub.

- Osjetio sam u klubu, a pogotovo od strane predsjednika, da me više ne smatraju onakvim kakav sam bio godinama. U prvih četiri, pet sezona bio sam 'Cristiano Ronaldo'. Poslije toga sve manje sam to bio. Predsjednik (op.a. Florentino Perez) me više nije gledao istim očima, kao igrača koji je nezamjenjiv u momčadi. To me je natjeralo da odem - rekao je Ronaldo pa nastavio:

- Često sam u novinama čitao priče kako sam tražio odlazak iz Reala. To je dijelom samo točno. A istine je da nisam osjećam da me predsjednik i dalje podržava. Da je u pitanju novac, otišao bih u Kinu, gdje bih zarađivao pet puta više nego u Juventusu. U Realu sam zarađivao kao i u Torinu, ako ne i više. Razlika je u tome što me je Juventus baš želio, to su mi jasno stavili do znanja.

Poručio je Portugalac zašto je zaslužio Zlatnu loptu ispred Luke Modrića.

- Da, smatram da sam je ja zaslužio. Moj san je osvojiti šestu Zlatnu loptu i prestići Lionela Messija.

Ronaldo je posljednjih tjedana puni i novinske stupce navodnim silovanje u Las Vegasu 2009. godine.

- Naravno da me to pogađa, jer utječe na moj život. Imam partnericu, četvero djece, majku koja je u godinama, sestre, brata, obitelj s kojom sam veoma blizak. Da ne pričam o mojoj reputaciji, da sam nekome uzor... Zamislite što znači kada vas netko optuži za silovanje, bilo da ste to napravili i ne. Znam tko sam i što sam napravio. Istina će izaći na vidjelo i svi ljudi koji me sada kritiziraju, koji sve to pretvaraju u cirkus, vidjet će što će biti - zaključio je napadač Juventusa. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije