OSTAO KOD KUĆE

Ronaldo se nije pojavio na Fifinoj svečanosti, ali se javio fanovima

Reuters/Pixsell
24.09.2019.
u 07:05

Juventus u utorak igra prvenstvenu utakmicu kod Brescije, a zbog lakše ozljede aduktora Cristiano Ronaldo nije u kombinacijama trenera Sarrija

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo opet nije bio na dodjeli Fifine nagrade The Best. Ove godine Juventusov napadač bio je u užem izboru za najboljeg igrača sezone zajedno s Lionelom Messijem iz Barcelone i Virgilom Van Dijkom iz Liverpoola.

A čim nije stigao u Milano na svečanost bilo je jasno kako i ove godine neće biti izabran za najboljeg igrača. Lani je nagradu dobio naš Luka Modrić. Nakon što je Lionel Messi dobio nagradu Cristiano Ronaldo se na Instagramu javio svojim fanovima.

 

'Strpljenje i upornost dvije su karakteristike koje razlikuju profesionalno od amaterskog. Sve što je danas veliko počelo je od malog. Ne možete uspjeti baš sve, ali napravite što možete kako biste ostvarili svoje snove. I imajte na umu da nakon noći uvijek dođe zora', napisao je Portugalac ispod fotografije na kojoj čita knjigu naslonjen na kauč, dok njegov sin Cristiano Junior u pozadini sjedi za radnim stolom.

Juventus u utorak igra prvenstvenu utakmicu kod Brescije, a zbog lakše ozljede aduktora Cristiano Ronaldo nije u kombinacijama trenera Sarrija.

Portugalska zvijezda dobila je brojne poruke podrške, a javio mu se i domaći savez koji je u svojoj objavi pokazao tko je najbolji igrač na svijetu.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije