Dana White

Šef UFC-a: Stipe je najveći teškaš ikada

BrightSide/Screenshot
18.08.2019.
u 16:19

Dana White prokomentirao je revanš između Stipe Miočića i Daniela Cormiera.

- Prije meča bilo je jasno da je Stipe u odličnoj formi. Mentalno je bio spreman za ovu borbu, primio je sve moguće udarce i ostao u borbi - započeo je predsjednik UFC-a svoj komentar, pa dodao:

- Tko god da mu je u kutu rekao da počne gađati u tijelo je genijalac. Bila je ovo nevjerojatna borba - rekao je, prenosi 24sata.hr. 

Iako je Cormier sam najavio moguć odlazak u mirovinu, White bi ga još htio gledati kao borca.

- Smatram ga jednim od najboljih boraca na svijetu. Pogledajte  samo kako je ovu borbu odradio - govori čelni čovjek UFC-a.

Zatim je White komentirao i Stipu Miočića. Naime, White nije preferirao Miočića u prošlosti. Dapače, otvoreno je navijao protiv njega u nekim borbama, recimo, protiv Francisa Ngannoua. U toj pobjedi Stipe nije niti dao da mu White stavi pojas, nego je htio da to učini njegov trener. No ovaj puta je White morao, s knedlom u grlu, priznati: 

- Stipe je vjerojatno najbolji teškaš svih vremena.  

Iako je Stipe preskočio pitanje o budućim protivnicima, White je prokomentirao moguću novu borbu s Francisom Ngannouom.

- Vidjet ćemo kako će se situacija razvijati, želi li  Cormier treću borbu protiv Miočića, je li Miočić zainteresiran za tu treću borbu ili bi se borio s Ngannouom. Puno je opcija i nemoguće je trenutno reći što će se događati u teškoj kategoriji - zaključio je White.

Nakon borbe, šef UFC-a je tješio Cormiera: 

- Rekao sam Danielu da ne razmišlja o tome hoće li se i dalje boriti. Nije vrijeme za to. Neka ode kući, provede vrijeme s obitelji i onda ćemo razgovarati.
 

Ključne riječi
UFC

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije