ENGLEZI TVRDE:

Seks skandal trese Englesku: Slavnog nogometaša supruga prevarila sa suigračem

02.10.2019.
u 12:28

U momčadi je prava drama, ali ne želim pričati o tome - rekao je tada engleski reprezentativac, a na što je točno mislio i je li mislio na konkretno ovaj slučaj tek ćemo saznati. U svakom slučaju, prošlogodišnji finalist Lige prvaka morat će hitno pronaći staru formu

Tottenham je u utorak protiv Bayerna odigrao jednu od najlošijih utakmica posljednjih nekoliko sezona te su visoko poraženi 2:7.

Čini se kako su momčadi Nike Kovača pomogli i narušeni odnosi u engleskoj momčadi. 

Pojedini otočki mediji objavili su da je došlo do razdora među igračima, a posebno se izdvaja dvojac - Jan Vertonghen i Christian Eriksen. 

Kako navode, Vertonghen je spavao s Eriksenovom ženom Sabrinom, a ova priča se proširila i po društvenim mrežama.

Ipak, službene potvrde još uvijek nema, ali zanimljivo je da je Kieran Trippier ovo ljeto, kada je odlazio u Atletico Madrid, rekao: 

- U momčadi je prava drama, ali ne želim pričati o tome - rekao je tada engleski reprezentativac, a na što je točno mislio i je li mislio na konkretno ovaj slučaj tek ćemo saznati. U svakom slučaju, prošlogodišnji finalist Lige prvaka morat će hitno pronaći staru formu. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije