najbolja

Serena Williams odgovorila McEnroeu: Poštujte me dok čekam bebu

27.06.2017.
u 11:30

John McEnroe je izjavio kako postoji velika razlika između muškog i ženskog tenisa te se otaknuo Serene Williams za koju je rekao kako u muškoj konkurenciji ne bi mogla biti plasirana iznad 700. mjesta. Ona mu je odgovorila...

Legendarni američki tenisač John McEnroe izjavio je kako postoji velika razlika između muškog i ženskog tenisa. Dotaknuo se i Serene Williams za koju je rekao kako u muškoj konkurenciji ne bi mogla biti plasirana iznad 700. mjesta.

Nije se dugo čekao odgovor njegove sunarodnjakinje i donedavno najbolje igračice svijeta. Serena je uzela pauzu jer čeka dijete sa svojim zaručnikom Alexisom Ohanianom.  "Dragi Johne, divim Vam se i  poštujem. Molim Vas da me izostavite iz tvrdnji koje nisu utemeljene na činjenicama. Nikada nisam igrala s nekim tko je 'tamo' (na ATP listi) rangiran, niti imam vremena za to. Poštujte me dok čekam bebu. Želim Vam ugodan dan, gospodine", napisala je Serena na svom Twitteru.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije