istekao mu ugovor

Slišković: Slobodan sam trener, želio bih se okušati u Francuskoj

09.05.2018.
u 15:03

Vijest da je Zrinjski i treći put za redom postao prvak BiH zainteresirala je i stranu nogometnu javnost. Ponajviše zbog toga što je na klupi plemića karizmatični Blaž Slišković.

Tako je intervju s njim objavila talijanska La Gazzetta dello Sport jer Baka je ondje kao igrač ostavio trag u dresu Pescare.

“Nakon titule 2017. godine, igrači i navijači su očekivali da ponovimo uspjeh pa je pritisak bio veći”, rekao je Maradona s Balkana, kako su ga zvali, prenosi Goal.com.

“Moji igrači nisu poznati u inozemstvu, ali su veliki talenti: golman Pirić je potpisao za Maribor, tu su ofanzivni vezni Filipović i Bilbija, braniči Kadušić i Hajdarević… Imamo dobru nogometnu školu koja i u vrijeme ekonomske krize nastavlja proizvoditi igrače”.

"Zrinjski u Italiji? U Serie A bio bi u donjem dijelu, u Serie B vrlo konkurentan."

U Pescari mu je 1992./93. suigrač bio Massimiliano Allegri.

“Nikad ne bih rekao da će postati trener jer je u igračkim danima bio prilično zatvoren.”

A onda je otkrio:

“Prije dvije godine bili smo u kontaktu da dođem u Pescaru kao trener, ali sam odabrao rodni Mostar. Sada mi je istekao ugovor sa Zrinjskim i slobodan sam. Želio bih se okušati u Francuskoj gdje sam također igrao (Marseille, Lens i Rennes, nap. a.) ili u Njemačkoj i Španjolskoj.”

Znači li to da je najavio odlazak iako je postao prvak?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije