Susret u nedjelju

Sloboda i Čelik peti put igraju u ovoj sezoni

sloboda čelik
20.11.2015.
u 16:58

Pozivam publiku da nas podrži, jer ćemo lakše doći do povoljnog rezultata, rekao je trener Slobode

Nogometaši Slobode i Čelika u nedjelju će na Tušnju odigrati drugu prvenstvenu utakmicu, četvrtu službenu, a ukupno petu međusobnu u ovoj sezoni.

Naime, u 1. kolu u Zenici je slavio Čelik (1:0), potom su odigrali prijateljski susret u Zenici (0:1, Sloboda), te dva u Kupu BiH (1:1 u Zenici, 2:1 na Tušnju za Slobodu). Statistički gledano, Tuzlaci su od 25. srpnja, kada je počela sezona, svaku četvrtu utakmicu do sada igrali protiv momčadi s Bilinog Polja.

Što će biti u petoj utakmici, odnosno, drugoj prvenstvenoj, govorili su danas na konferenciji za novinare šef struke Slobode Husref Musemić i napadač Mladen Veselinović. Sažetak njihovih izjava glasi: očekujemo pobjedu!

– Želimo pobjede u sva tri preostala meča u ovoj godini, ali to treba potvrditi na terenu. Nama je pauza od 14 dana dobro došla. Igrači su se odmorili i osvježili, svi jedva čekamo početak utakmice, kazao je Musemić.

Dodao je da je situacija u ekipi mnogo bolja nego pred meč sa Zrinjskim. Sada se vraćaju Samir Efendić i Nemanja Stjepanović. Istina, zbog suspenzija neće igrati Ivan Kostić i Elvis Sarić.

– I Čelik ima problema, neki važni igrači su im izvan stroja, ali mi se time nećemo baviti. Opet pozivam publiku da nas podrži, jer ćemo lakše doći do povoljnog rezultata, naglasio je trener Slobode. Izrazio je nadu da ovoga puta neće biti nemilih scena kao u uzvratnom susretu Kupa BiH.

– Očekujem pobjedu, ali u fer borbi. Utakmica sa Zrinjskim je bila derbi, a završila je samo s jednim žutim kartonom. Sudac je bio “nevidljiv”, ali to i jeste njegova uloga. A kad je arbitar u glavnoj ulozi, to nije dobro za nogomet, kaže Musemić, prenosi Fena. 

Optimist je i Mladen Veselinović, napadač Tuzlaka i "velika radilica". Protiv Zeničana je u ovoj sezoni nastupio na dvije utakmice.

– Bit će teško, jer je Čelik opasan suparnik. Pozivam navijače da nas ponovo podrže, a ja očekujem pobjedu i nova tri boda, riječi su Veselinovića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije