NJIHOVA VERZIJA

Španjolci tupe po svome, izbornik Enrique tvrdi da je ispalo nepravedno

16.11.2018.
u 10:32

Sergio Busquets svoju reprezentaciju opisao je kao najbolju u skupini unatoč drugom uzastopnom porazu

Dejana Lovrena naljutilo je u četvrtak navečer ponašanje španjolskih igrača, a ono malo izjava što su dali, otkriva i zašto. Osim što im nije palo na pamet sportski čestitati pobjednicima, pa makar i onako reda radi, pokazali su i zavidnu dozu samodopadnosti i bahatosti. 

Tako je Sergio Busquets po svršetku utakmice izjavio da je Španjolska najbolja momčad u skupini, o čemu bi se dalo raspravljati i što, priznat ćete, neobično zvuči nakon dva uzastopna poraza.

– Najbolja smo momčad u skupini, ali smo kažnjeni zbog grešaka u krivim trenucima – izjavio je veznjak Barcelone, uz to i čovjek koji je u četvrtak navečer po travnjaku derao dresove umjesto suparničku mrežu, prenosi Goal.com.

Luis Enrique također nije našao shodnim barem u ponekoj riječi pohvaliti Hrvate, ali se zato obratio sreći:

– Bili smo puno bolji u drugom poluvremenu. U prvom i nismo bili neka prijetnja. Zaslužili smo više od ovoga, svakako ne poraz. Njihov prvi gol došao je iz greške, drugi iz prekida, a treći je bio čista sreća jer je stigao kad su se obje ekipe tukle do maksimuma – započeo je Enrique i dodao:

– Vratili smo se dvaput i zaslužili smo nešto zbog toga. Pogodili smo gredu i nevjerojatno je da neke od naših šansi nisu završile u mreži. Mislim da je nogomet bio nepravedan prema nama večeras. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?