VELJKOVIĆ O VATRENOM

Srpski reprezentativac: Modrić je nevjerojatan, ali žao mi je jedne stvari

03.12.2018.
u 08:35

- Njegove sposobnosti s loptom su nevjerojatne. Nikada nisam trenirao s boljim igračem. Žao mi je samo što nismo odigrali ni jednu utakmicu zajedno - rekao je Veljković

Luka Modrić danas bi u Parizu trebao dobiti Zlatnu loptu, a o srbijanski reprezentativac Miloš Veljković prisjetio se vremena iz Tottenhama kada se družio kapetanom Hrvatske. 

- Njegove sposobnosti s loptom su nevjerojatne. Nikada nisam trenirao s boljim igračem. Žao mi je samo što nismo odigrali ni jednu utakmicu zajedno - rekao je Veljković koji danas igra u Werderu.

Prisjetio se i Harryja Kanea koji je danas kapetan Engleske.

- Igrao sam često s Kaneom, posebno kad smo bili u drugoj momčadi. Već je tada pokazivao da će biti veliki igrač s posebnim instinktom za gol i odličnom tehnikom - rekao je Veljković i dodao:

- Sjećam se našeg razgovora kada je bio na posudbi u Norwichu. Tada je slomio stopalo i dugo nije igrao. Rekao mi je da će tijekom oporavka promijeniti način života. Bio mu je san postati profesionalni nogometaš i potpuno je promijenio prehranu i način treniranja. I to mu se isplatilo. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije