BLIDINJE

Stižu „opasni" vozači iz BiH, Hrvatske, Srbije, C. Gore, Slovenije i Mađarske

blidinje
VL
22.09.2015.
u 06:15

Sve je spremno za taj događaj na prelijepim krajolicima Parka porirode Blidinje ovoga vikenda

Idućeg vikenda na Blidinju će se održati 6.međunarodni memorijalni Off Road Rallx „Vinko Vukoja Lastvić". Dakle, 19. i 20. rujna 2015.godine kreću zanimljive utrke na području krajolika Parka prirode Blidinje. Prema informacijama očekuje se preko 50 natjecatelja s „džipovima" iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije i Mađarske...

Na svim dosadašnjim utrkama bilo je više nego zanimljivo s velikim brojem piosjetitelaja koje zanimaju te utrke na tako lijepim krajevima. Pripreme teku planski i na samom su kraju a o tome za Večernjak voditeljica Marija Vukoja je istaknula. - Završne su pripreme u punom jeku. Očekujemo najveći broj vozila do sada, iz cijele regije na ovom međunarodnom događaju. Prvi dan ce se voziti orijentacijska vožnja kroz šumske dijelove Blidinja, a sutradan, u nedjelju ce biti brzinska utrka kod Blidinjskog jezera. Jako puno je sponzora i medijskih partnera koji su podržalo ovaj projekat, koji ima i svoju turisticko promotivnu vrijednost za Park prirode Blidinje. Već se zna kako će pristići všse od 1000 gledatelja samo za kroz vrijeme trajanja utrke, istakanula je uvodu ovog događaja za Večernji list BiH Marija Vukoja koja vodi motel Hajdučke vrleti, a predsjednica je Hajdučke Republike Mijat Tomić nakom smrti svoga oca Vinka u čiju se čast održava ovaj događaj. (pc).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?