sele se

Što se događa sa Schumacherom? Obitelj se odlučila na veliku promjenu

Press Asociation/Pixsell
15.08.2018.
u 18:27

- Mogu službeno potvrditi da će Michael Schumacher doći u naše mjesto. Spremi smo za doček - rekla je Katia Rouarch, načelnica općine Andratx.

Prošlo je gotovo pet godina otkako je Michael Schumacher teško nastradao na skijanju u  francuskim Alpama udarivši glavom o stijenu. Sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1 nakon toga je podvrgnutbrojnim operacijama, a iz bolnice je prebačen u svoj dom u Švicarsku na kućno liječenje. 

Njegova se obitelj odlučila na potpunu privatnost pa se jako malo zna o stanju automobilističkog asa što otvara prostor brojim špekulacijama. No, potvrđeno je da se Schumacher seli na Mallorcu gdje je njegova supruga Corina kupila kuću koja je stajala 30 milijuna eura.

- Mogu službeno potvrditi da će Michael Schumacher doći u naše mjesto. Spremi smo za doček - rekla je Katia Rouarch, načelnica općine Andratx. 

Zemljište ima 15,000 kvadrata, a osim kuće tu su i dva bazena, dva manja objekta, heliodrom, teretana... Nekad je pripadala predsjedniku Real Madrida Florentinu Perezu (71).

Švicarski Blick navodi da će Schumacher nakon 22 godine napustiti Švicarsku i preseliti se na Mallorcu, ali nije poznato koliko će dugo tamo ostati. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije