velika tragedija

Što se događa mladim sportašima? Rukometaš (19) pronađen mrtav u svom domu

Andrej Petreski
RK Aerodrom
12.07.2023.
u 18:24

Ovaj 19-godišnjak, kako pišu makedonski mediji, cijelu karijeru posvetio je RK Aerodrom. Također, bio je na pirem popisu mlađih reprezentacija Sjeverne Makedonije.

Nova velika tragedija potresla je rukomet u Sjevernoj Makedoniji nakon što je mladi Andrej Petreski (19) pronađen mrtav u svom domu.  Makedonski rukomet zavijen je u crno, javljaju tamošnji mediji. U posljednje dvije godine ovo je treći slučaj iznenadne i prerane smrti nekog od rukometaša iz ove zemlje. Prije dvije godine iznenada su preminuli golman Nikola Danilovski, a za njim i krilni igrač Marko Bojinovski.

Sada je preminuo 19-godišnji Andrej Petreski, rukometaš koji je bio član elitnog ranga sjevernomakedonskog rukometa jer je nosio dres ekipe Aerodrom. Petreski je preminuo iznenada u svom domu, a razlozi njegove smrti još uvijek nisu poznati javnosti. Ovaj 19-godišnjak, kako pišu makedonski mediji, cijelu karijeru posvetio je RK Aerodrom. Također, bio je na pirem popisu mlađih reprezentacija Sjeverne Makedonije.

Sahrana mladog rukometaša bit će održana na groblju u Kamniku, a posljednji pozdrav održao se na groblju u Butelu.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije