MISLAV KAROGLAN

Trener Hajduka: Dinamo nije imao previše šansi, a njihovu inicijativu smo istrpjeli

MISLAV KAROGLAN
Luka stanzl/PIXSELL
17.12.2023.
u 20:08

- Imao sam ideju da sam stavio još jednog igrača u vezni red, dodao sam Benrahua koji se ozlijedio i plan je pao u vodu. Istrpjeli smo inicijativu Dinama. Nisu imali previše šansi. Treba dati kredit mojim momcima, dva mjeseca bez poraza.

Dinamo i Hajduk odigrali su 0:0 na Maksimiru u posljednjoj utakmici prvog dijela SuperSport HNL-a. Remijem zadovoljniji mogu biti Splićani, a susret je prokomentirao trener Hajduka Mislav Karoglan.

- Imao sam ideju da sam stavio još jednog igrača u vezni red, dodao sam Benrahua koji se ozlijedio i plan je pao u vodu. Istrpjeli smo inicijativu Dinama. Nisu imali previše šansi. Treba dati kredit mojim momcima, dva mjeseca bez poraza.

Karoglan je još bez poraza u dva mandata na klupi Hajduka

Hvala Bogu na tome.

Hajduk je polusezonu završio kao prvak.

- Odmorit ćemo se do 3. siječnja, momci će imati individualni program tijekom stanke. Pojačanja? Pratimo deficitarne pozicije, treba vidjeti. Vjerujem u naš skauting, vidjeli smo što nam nedostaje.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?