MANDŽO JUNAK

Trener Juventusa oduševio izjavom o Mandžukiću

27.08.2018.
u 19:13

- Talijanski nogomet je različit od španjolskog i Cristiano to jako dobro razumije. On je jako skroman tip i ja sam vrlo zadovoljan sa svime što je dosad pokazao kod nas

Mario Mandžukić je poseban, uvijek je bio. Dobro ga se sjećamo još iz Zagreba, pogotovo u Dinamu, a onda iz svih tih reprezentativnih dana u kojima je bio izuzetno važan faktor. Bez kojeg smo, nažalost, nakon Svjetskog prvenstva ostali jer odlučio, nakon Ćorluke, i on zaključiti taj dio karijere. No, koliko je poseban i drukčiji od drugih, kakvo srce ima, potvrdio je i trener Juventusa Massimiliano Allegri. 

CR7 slučajno asistirao i slavio

– Imam jaku momčad i moram procijeniti mogućnosti svakog pojedinca. Dybala koji nije igrao protiv Lazija povezuje linije, to može raditi i Bernardeschi, ali treba voditi računa da oni koji su prošli pripreme i oni koji nisu zbog Svjetskog prvenstva nisu na istom nivou. Mandžukić i Matuidi druga su priča i na njih se to ne odnosi, oni imaju drukčije motore od ostalih – kazao je Allegri.

Mandžo je sudjelovao kod prvog pogotka, skočio je, a odbijenu loptu Pjanić je pospremio. Potom je zabio drugi gol na “asistenciju” Cristiana Ronalda. CR7 je imao čisti zicer, ali ga je lopta pogodila u petu, a odbijenu je Mario volejom pospremio za 2:0.

Zanimljivo, CR7 nakon tog gola podignuo je ruke kao da je on zabio gol, ali onda je otišao do našeg nogometaša, čestitao mu i zagrlio ga.

Poslije se oglasio i sam Mandžukić.

– Sjajno je ovako zadovoljiti navijače na otvaranju sezone kod kuće. Ovime smo postavili pravi ritam za nastavak sezone – napisao je Mandžukić na društvenim mrežama.

Svi čekaju Ronaldov gol

Cristiano Ronaldo tako još čeka svoj prvi pogodak za Juventus, a dojam je kao da ga čeka i cijela Italija.

– Opasnost utakmice s Lazijem bila je u tome što je cijeli stadion očekivao eksploziju Cristiana Ronalda, a zapravo bi svi zajedno trebali imati više strpljenja. Talijanski nogomet je različit od španjolskog i Cristiano to jako dobro razumije. On je jako skroman tip i ja sam vrlo zadovoljan sa svime što je dosad pokazao kod nas – pokušava smiriti javnost i navijače Juventusa Allegri.

Juventus je u dva kola postigao pet pogodaka, niti jedan Cristiano. A Mandžo je očito spreman, Allegri mu je u prvoj utakmici dao oko pola sata, a već u drugom kolu je igrao 90 minuta. Zvijezda Dybala ostao je klupi, a Douglas Costa dobio pola sata.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije