Velika radost

U Lovrenovu čast: Liverpoolov navijač sina je nazvao - Dejan

Dejan Lovren
15.04.2016.
u 11:03

Oduševljeni Liverpoolov navijač nazvao je sinoć radio stanicu BBC-a i pohvalio se da je svome sinu dao ime Dejan u čast sinoćnjeg heroja 'redsa' Dejana Lovrena

Dejan Lovren sinoć je kasnim golom kojim je Liverpool odveo u polufinale Europske lige postao heroj Anfielda. Kada je Lovren u 91. zabio za 4-3 ludnica na Anfieldu je mogla početi. No ne samo na Anfieldu. Jedan vjerni navijač 'redsa' utakmicu je morao gledati u bolnici gdje je njegova supruga upravo rađala sina, a noć je za njega završila na najbolji mogući način. Dobio je sina, njegov Liverpool je slavio i on je ta dva čarobna trenutka odlučio obilježiti na poseban način.

Oduševljeni otac i očito vjerni navijač Liverpoola odmah nakon utakmice nazvao je radio stanicu BBC Five Live i pohvalio se da je svog sinčića nazvao - Dejan. Naravno, u čast Liverpoolovu heroju Lovrenu.

- Ovo je najljepši dan mog života. Veliki sam navijač Liverpoola, bio sam u Istanbulu i Rimu, ma svugdje. Ali ovo je fantastično. Nazvat ću ga Dejan - vikao je oduševljeni navijač i otac malog Dejana, Michael, prenosi 24sata.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije