Široki Brijeg gost Veleža

U Vrapčiće po bodove i samopouzdanje

12.03.2016.
u 07:00

Jučer uoči posljednjega treninga na Blatu uoči nastupa u Mostaru, trener Slaven Musa rekao nam je ono uobičajeno i suhoparno kako će “Široki Brijeg u Vrapčićima ići na pobjedu i tri boda, što znači da će Velež biti podcijenjen i da će njegova momčad morati uložiti puno truda:

Pehar neće nastupiti

- Vidjelo se protiv Željezničara da je Velež puno jači nego “kazuje” premijerligaška ljestvica. Što se tiče stanja u momčadi, problem je Pehar koji zbog bolova u mišiću nije trenirao i neće nastupiti u Vrapčićima. I Dino Ćorić je osjećao posljedice teške utakmice protiv Zrinjskog, ali on je ozdravio. Wagnera je mučila viroza, ali mislim da će i on nastupiti, kaže trener širokobriješkog premijerligaša Slaven Musa:

- Protiv Mladosti igrala je nova momčad u odnosu na onu protiv Zrinjskog. Znači, igrači bi trebali biti i svježi i odmorni.

Musa ima “nezgodna” sjećanja na Velež i Vrapčiće. Proljetos je baš nakon poraza protiv Veleža u Vrapčićima (22. kolo,18. travnja - 0:1) zamijenjen na klupi s Blažom Sliškovićem, iako je Široki Brijeg bio prvi na ljestvici i polufinalist Kupa BiH. Na kraju je sve završilo najvećim neuspjehom od uspostave zajedničke Premijer lige - Široki Brijeg je ostao bez naslova prvaka, Kupa i nastupa u europskim natjecanjima!

Burne reakcije

U novu je sezonu Široki Brijeg ušao s Davorom Mladinom na klupi, ali nakon sedmog kola Slaven Musa je ponovno preuzeo kormilo kluba s Pecare. Nakon poraza od Zrinjskog, Musa je burno reagirao na odluke sudaca. Zamolili smo ga da komentira kazne od po šest utakmica nesuđenja glavnom sucu Irfanu Peljti i dodatnom sucu Tomislavu Čuiću:

- Što reći, osim da sam bio u pravu. Ali, koja korist, izgubljene nam bodove sigurno nitko neće vratiti... Idemo dalje, pokušati ispraviti naše slabosti i sudačke propuste...

Sjećanje Širokobriježana na lanjsko gostovanje u Vrapčićima jest “crno”, ali ukupno je Široki puno uspješniji od Veleža. U dosadašnjih 25 međusobnih prvenstvenih sudara, Široki je slavio 17 puta, tri je puta bilo neodlučeno, pet je puta pobijedio Velež. Gol-razlika je obilato na strani kluba s Pecare (47:17).

Vjerojatni sastav: Soldo – Ćorić, Brekalo, Pandža, Barišić – Sesar, Kožulj – Baraban, Wagner, Crnov – Krstanović. Klupa: Bilobrk, Karačić, Bralić, Marković, Ćorluka, Menalo, Buhač.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije