U KRAGUJEVCU

Ubijen srpski MMA borac! Napadač se ušetao u restoran i upucao ga s dva metka

Foto: pixsell
19.09.2018.
u 10:37

Prema prvim informacijama, napadač je došao motorom, ušao sa kacigom na glavi i prišao stolu, za kojim se nalazio Radoš u društvu poznatog odvjetnika i glazbenika.

Bivši srpski MMA borac Radoš Joksimović je ubijen sinoć u Kragujevcu. Srpski mediji javljaju, a Fightsite prenosi, kako na Joksimovića pucano u jednom kragujevačkom restoranu (Neptun) oko 20 sati, nakon čega je prevezen u bolnicu gdje je ubrzo preminuo. 

Prema prvim informacijama, napadač je došao motorom, ušao sa kacigom na glavi i prišao stolu, za kojim se nalazio Radoš u društvu poznatog odvjetnika i glazbenika. U Joksimovića je ispucao dva metka nakon čega se udaljio s mjesta zločina.

Na Joksimovića je pucano i u kolovozu 2016. godine u centru Kragujevca. Tada je teško ozlijeđen, no prežio je taj napad.

U MMA karijeri koju je završio 2015. godine Joksimović je nastupio tri puta (2-1). Zanimljivo, borio se u Only Men Stuff ligi 2014. godine i na Montenegro Fighting Championshipu iduće.

Policija traga za ubojicom. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije