Sjajni Babo

Utah i dalje drži prvo mjesto, a Bojan Bogdanović bio je najbolji strijelac u pobjedi!

bojan bogdanović
17.04.2021.
u 10:20

Košarkaši Utah Jazza čuvaju vrh ljestvice Zapadne konferencije i čitave NBA lige, oni su u petak kasno navečer po našem vremenu na svom terenu svladali Indiana Pacerse sa 119-111, a hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović sudjelovao je u toj pobjedi s 24 koša, tri skoka te po jednom asistencijom i osvojenom loptom.

Bogdanović je protiv svoje bivše momčadi bio najbolji strijelac Jazza uz šut za dva 7-10, trice je gađao 2-6, a pogodio je i sva četiri slobodna bacanja.

Utah je do pobjede stigla nadoknadivši 17 koševa zaostatka koliko je imao u prvom poluvremenu, a do preokreta je stigao bez svog glavnog igrača Donovana Mitchella koji je morao napustiti igru sredinom treće četvrtine pri vodstvu Indiane 74-65.

Mitchell je nezgodno doskočio u jednoj borbi za loptu te je odšepao u svlačionicu. Ipak, prema prvim informacijama, ne radi se o težoj ozljedi i čini se kako je Mitchell tek uganuo gležanj. Do tog trenutka Mitchell je postigao 22 poena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije