TRAGIČNI EPILOG

UZNEMIRUJUĆE Nikola Vlašić protivniku slomio nogu, pao na koljena i zaplakao

Foto: Reuters
1/3
17.04.2022.
u 18:50

Nikola, svjestan od prvog trenutka što se dogodilo, pao je na koljena, a suze su krenule same od sebe. Suigrači su ga tješili, no psihičke posljedice će ostati.

Strašna ozljeda dogodila se u susretu 33. kola engleske Premier lige u kojoj je sedmi West Ham dočekao davljenika, 18. Burnley. Završilo je 1:1.

Tvrda i teška utakmica od prve sekunde bila je prekinuta na nekoliko minuta nakon što je u 21. minuti hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić slučajno pao na gostujućeg nogometaša Ashleyja Westwooda. Dogodilo se to nakon nespretnog trenutka jer Vlašić je bio u naletu i pao preko noge protivnika, ali igraču Burnleyja pukla je kost u tom trenutku zbog položaja u kojem se nalazio pa se sve pretvorilo u uistinu zastrašujući epilog.

Hrvatski reprezentativac nije mogao izdržati kad je to ugledao i briznuo je u plač, svjestan što za karijeru nogometaša znači takva situacija. Ali i za čovjeka.

Na fotografijama i videosnimci vidljiv je trenutak, ali i grozna posljedica. Nikola, svjestan od prvog trenutka što se dogodilo, pao je na koljena, a suze su krenule same od sebe. Suigrači su ga tješili, no psihičke posljedice će ostati. Tek treba nakon liječničkog pregleda saznati koliko bi otprilike trebao Westwood trebao izbivati s terena i kakve bi mogle biti posljedice.

Za nemili događaj Vlašić nije dobio karton, ali vidno potresen, napustio je igru u 65. minuti, a umjesto njega ušao je Said Benhrama. Utakmica je završila 1:1, a poveli su gosti preko Weghorsta u 31., potom su mogli i do 2:0 da je s bijele točke bio precizan Corner u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela.

Kako to već biva, osvetilo im se i Soucek u 74. postavlja konačni rezultat. U drugom dvoboju nogometaši Newcastlea pobijedili su na svom terenu Leicester 2:1, s tim da je konačni rezultat postavljen u petoj minuti sudačke nadoknade vremena. Zabio ga je, kao i prvi, Bruno Guimaraes. Za Lisice je strijelac bio Lookman.

>>> Video trenutka teške ozljede pogledajte OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije