utakmica sutra u 20.45

Večeras posljednji trening reprezentacija BiH i Grčke

08.06.2017.
u 09:27

Nogometna reprezentacija BiH večeras će u Trening centru Nogometnog saveza u Zenici imati posljednji trening za narednu kvalifikacijsku utakmicu protiv reprezentacije Grčke.

Stručni stožer reprezentacije na raspolaganju ima sve nogometaše koje je pozvao, a večeras će se definitivno znati hoće li u startnoj ekipi Zmajeva na travnjku Bilinog polja biti i Miralem Pjanić, koji je prošle subote zadobio ozljedu. 

Nakon obavljenog liječničkog pregleda i ustanovljene dijagnoze Pjanić se priključio pripremama ekipe, ali će stručni stožer večeras nakon treninga imati pravu sliku o njegovom statusu. Sve ukazuje da bi se Miralem Pjanić trebao naći u prvih jedanaest, o čemu će se izbornik Mehmed Baždarević izjasniti večeras na zakazanoj konferenciji za medije.

Prema planu stručnog stožera nogometaši će do treninga imati sastanak i videoanalizu, zatim odmor i večernji trening, dok će izbornik i netko od igrača, najvjerojatnije kapetan Edin Džeko, prije treninga imati sastanak s predstavnicima medija.  
Službena pres-konferencija reprezentacije Grčke zakazana je za 17.30 sati, nakon koje će Grci imati i trening na stadionu Bilino polje.

Utakmica između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Grčke igra se sutra na stadionu Bilino Polje  u 20.45 sati, a glavni sudac je Nicola Rizzoli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije