Ženska rukometna Premijer liga BiH

Veliki susjedski okršaj Grude – Izviđač

20.10.2023.
u 19:01

Bez obzira na formu, rezultate ili trenutačno stanje na ljestvici, susreti HRK Gruda i ŽRK Izviđača iz Ljubuškog uvijek su zanimljivi i nose epitet susjedskih derbija. Tako će biti i u nedjelju u 17 sati u Grudama, kada se sudare domaće aktualne državne rukometne prvakinje Grude i Ljubušanke.

Bit će to susret 2. kola Rukometne ženske Premijer lige BiH. U 1. kolu prošlog vikenda Gruđanke su u gostima kod Krajine u Cazinu lako i visoko svladale domaće rukometašice, novakinje u Premijer ligi, dok su ljubuške "Skautice" pred svojim pristašama uvjerljivo poražene protiv gošći iz Hadžića. I u prošlosti je bilo ovakvih rezultata, ali oni nikad nisu utjecali na ishod međusobnih rezultata Gruđanki i Ljubušanki.

Iako, grudske "Kćeri bure" nalaze se i ovaj put u ulozi izrazitih favoritkinja. U ostalim utakmicama sastaju se još: Borac (Banja Luka) – Krajina (Cazin) subota u 14,30 sati, Hadžići – Ilidža (subota, 19), Sloga (Uskoplje) – Krivaja (Zavidovići) – subota u 19 sati.Zrinjski (Mostar) – Knežopoljka (Dubica) subota u 17,30 sati.    

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije