Podavala

Velikom pobjedom na gostovanju u Visokom lavovi liječili "rane"

20.11.2015.
u 07:00

Ljutiti na suce, sudačku i nogometnu organizaciju, koje smatraju odgovornim za završetak prošle sezone, GOŠK je krenuo u ovu

Loše je GOŠK otvorio, a dobro završio jesensku polusezonu, bio bi rezime učinka ove momčadi. Gabeljani su startali porazom od Radničkog na Podavali, piše Večernji list BiH.

Ljutiti na suce

Ljutiti na suce i nogometnu organizaciju koje smatraju odgovornim za završetak prošle sezone, u kojoj su spriječeni na putu u Premijer ligu, poslije manje ili više dvojbenih sudačkih odluka eruptiralo je nezadovoljstvo. Poslije startne utakmice trebalo je nekoliko kola da se stanje smiri, međutim u tom traženju sebe izgubljeno je vrijeme, to jest bodovi. Na koncu, pobjeda u Visokom došla je kao melem na rane. Trener Faruk Kulović, inače Visočak, kaže: - Zaslužena pobjeda protiv Bosne. Igrači su odigrali zrelo, što je rezultiralo osvajanjem bodova. Ja sam to pripremao, dobro znam momčad Bosne koja je moj matični klub. Igrali su dobro, imali prilike, ali nisu ih iskoristili. Nastojali smo ih udaljiti od gola, svjesno im prepuštajući inicijativu i posjed lopte, pokušavajući kontrama napraviti nešto. To nam je uspjelo i posve zasluženo smo pobijedili. U Bosni nisu prepoznali da smo opasni iz kontri. Golu je prethodila školska akcija, Bošnjak je lijepo izbacio Ereiza koji je rutinirano pogodio. Kažem opet, odigrali smo taktički zrelo, iako nemamo širinu klupe. Dobro su igrali mladi igrači, juniori, Dalmatin, Nikolić, Limov, pa na nekim utakmicama Majstorović, Marić... To je velika stvar za GOŠK. Nadam se da će uprava tijekom zimske stanke naći mogućnosti za pojačanja jer nismo toliko daleko da se ne možemo na proljeće umiješati i u borbu za vrh, ističe trener Kulović kojega smo pitali je li izgled ljestvice na polusezoni realan odraz snage momčadi?

Nisu pokazali pravu snagu

- Možda jest, Metalleghe je zasluženo prvi, iako bi realno bilo da i Budućnost ima jednak učinak. Neke momčadi nisu pokazale pravo stanje, a među njima je i GOŠK. Za nas je kobna utakmica protiv Radničkog koju smo nezasluženo izgubili. Bolje smo trebali proći i kući protiv Čapljine, ispustili smo i Bratstvo pa u gostima Budućnost i Goražde. Da smo neke od tih utakmica bolje završili, bili bismo u vrhu. Ovako s ova tri boda u Visokom, imajući u vidu da smo u završnici igrali bez ozlijeđenih Kaića, Rozića i Delića, moramo biti zadovoljni, kaže trener 'lavova' koji je pun hvale za mlade igrače u prvom redu Dalmatina. - On je otkriće, igrao je skoro bez greške, iako je još nekoliko juniora pokazalo da na njih može računati, naglašava Kulović. *

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije