PORTAL STAR

VIDEO Grci objavili snimke prije huliganskog kaosa u Ateni: 'Ovo je odred smrti'

Eleftherostypos.gr.
09.08.2023.
u 21:20

U grčki glavni grad Atenu je stiglo između 150 i 200 navijača Dinama, a tamošnji portali navode kako su iskoristili prijateljstvo s Panathinaikosom kako bi osigurali ulaznice za utakmicu AEK - Dinamo te tako ušli na utakmicu.

Grčki portali Star te Eleftherostypos objavili su videosnimku prema kojoj se navodno vidi kako navijači Dinama s oružjem kreću prema mjestu sukoba s navijačima AEK-a, u kojem je ubijen 29-godišnji navijač AEK-a. Star tvrdi da se na toj snimci nalazi 'odred smrti u kojem je bilo više od 100 naoružanih ubojica', pri čemu misle na huligane koji su doputovali iz Hrvatske.

- Kretali su se kao vojska, tiho su napredovali kako ne bi bili vidljivi. U pravo vrijeme udarili su svom snagom i svim oružjima koja su posjedovali - navodi portal Eleftherostypos.gr. 

U grčki glavni grad Atenu je stiglo između 150 i 200 navijača Dinama, a tamošnji portali navode kako su iskoristili prijateljstvo s Panathinaikosom kako bi osigurali ulaznice za utakmicu AEK - Dinamo te tako ušli na utakmicu. 

Policijske snage su nakon makljaže navijača uhitili više od 100 navijača, a većinom su to bili Hrvati.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije