VN MONAKA

VIDEO Strašna scena! Schumacherov sin udario u ogradu, bolid mu se prepolovio

29.05.2022.
u 17:51

Bilo je jasno da će po takvim uvjetima biti nesreća, ali postojala je nada da će se izbjeći nešto ovako neugodno, što je moglo završiti i s težim posljedicama, a prava je sreća da se u takvoj situaciji to izbjeglo.

Jaka kiša na Velikoj nagradi Monaka u Formuli 1 bila je umalo kobna za Micka Schumachera iz momčad Haas, sina legendardnog Michaela.

Naime, u 27. se krugu zabio u zaštitnu ogradu jer je prilikom proklizavanja na podosta neadekvatnoj stazi izgubio kontrolu nad bolidom, koji se doslovno prepolovio! Bilo je jasno da će po takvim uvjetima biti nesreća, ali postojala je nada da će se izbjeći nešto ovako neugodno, što je moglo završiti i s težim posljedicama, a prava je sreća da se u takvoj situaciji to izbjeglo.

 

 

Vjerojatno jer je 23-godišnjak u tom trenutku vozio ipak nešto sporije nego što bi na nekom ravnijem dijelu staze, a i zaštitna ograda učinila je svoje da ublaži udarac. Koji je svejedno bio toliko silovit da Haasov bolid potpuno "unakazi".

Utrka je počela u 15 sati, uz dosta zastoja, kašnjenja i prekida, ali odvoženo je 30 od 70 krugova i trenutačno vodi Sergio Perez iz Red Bulla, a iza njega je Ferrarijev Carlos Sainz te momčadski kolega i aktualni prvak Max Verstappen. Lewis Hamilton (Mercedes) je na osmom mjestu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije