STRAVA I UŽAS

Vrataru koji je preživio avionsku nesreću amputirana noga

STRAVA I UŽAS
30.11.2016.
u 13:45

Jedan od trojice nogometaša Chapecoensea koji je preživio avionsku nesreću je vratar Jackson Follmann, javlja brazilski Globoesporte.

Njega su u bolnicu dovezli u teškom stanju, a na kraju su mu liječnici morali amputirati nogu kako bi mu spasili život nakon što se avion u srijedu srušio nedaleko od Medellina u Kolumbiji.

 

“Pravo je čudo da je ikako preživio. Koliko puta čujete da je netko preživio avionsku nesreću? Ovo je božje čudo”, rekao je Paul Follmann, otac 24-godišnjeg vratara dok je majka Marisa dodala:

“Majčino srce nikad ne griješi. Znala sam da je živ. Ali, u onom trenutku kad smo suprug i ja čuli što se dogodilo, bili smo šokirani, shrvani”.

 

Follmannovi roditelji odmah su otputovali u Medellin gdje je Jackson smješten u bolnicu. U tom gradu suigrači i on trebali su loviti najveći naslov u klupskoj povijesti u finalu Copa Sudamericana protiv Atletico Nacionala. Follmann je u svibnju potpisao za brazilski klub u kojem je bio zamjena Danilu, vrataru koji je preminuo nakon što je stigao do bolnice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije