trener reala

Zidane dao poštedu Modriću, a pozvao sina

Zidane
29.11.2016.
u 16:39

Real u srijedu od 19 sati na Santiago Bernabeuu igra uzvratnu utakmicu šesnaestine finala Španjolskog kupa. Prvi susret Real je dobio 7:1 pa će uzvrat, koji se igra samo tri dana prije velikog El Clasica, biti samo formalnost za 'los blancose', koji se spremaju za okršaj s Barcelonom. Trener Reala Zinedine Zidane odlučio je šestoricu igrača iz prvih 11 poštedjeti igranja kup utakmice. Na tom su popisu Modrić, Ramos, Ronaldo, Benzema, Marcelo, Keylor Navas, a na onom drugom popisu, onih koji konkuriraju za utakmicu, nalazi se Zizouv sin Enzo, zatim Martin Odegaard te Alvaro Tejero, prenosi Goal.com

Pravo komešanje uoči Clasica izazvao je i glavni sudac za tu utakmicu Clos Gómez, no Zidane je odmah odbacio bilo kakva nagađanja kako je to sudac koji 'preferira' Barcelonu. 

"Mislim, kao i uvijek, da će suci biti odlični i da će dati sve od sebe da utakmica prođe u najbljem mogućem redu. Nisam zabrinut zbog suca", smirio je tenzije Zidane koji je najavio i kako je za El Clasico spreman Casemiro. 

Među igračima koji konkuriraju za susret je i Mateo Kovačić koji je u prošlom susretu ušao s klupe u 69. minuti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?