NOVA POBJEDA

Zrinjski bez previše muke svladao Zvijezdu, sve bilo riješeno u prvih 10 minuta

zrinjski
Foto: Stojan Lasić
24.11.2013.
u 11:47

Već u 3. minuti utakmice plemići su došli u vodstvo

Nogometaši Zrinjskog na pravi su se način oprostili od svoje publike u ovoj sezoni. Ostvarili su rutinsku pobjedu protiv Zvijezde iz Gradačca, praktično je sve bilo riješeno u prvih 10 minuta.

Furiozan start

Odradio je sve Zrinjski u prvih 10- ak minuta. Već u 3. minuti utakmice plemići su došli u vodstvo. Loptu je ubacio Belošević, a spustio ju je Šćepanović. U naletu je bio Igor Aničić, koji lijevom nogom postiže pogodak za vodstvo plemića. Već u 8. minuti novi problemi za goste. Obrani Zvijezde gotovo je umakao Bekić, kojeg je kao posljednji igrač obrane oborio Maksumić. Značio je to i izravni crveni karton za spomenutog igrača, ali ono što je uslijedilo bio je novi hladan tuš za Zvijezdu. Upravo iz slobodnog udarca došlo je do situacije kada je lopta došla kao servirana Peharu nakon jednog odbijanca. Igrač Zrinjskog samo ju je proslijedio u mrežu za već tada visokih 2:0. Tempo igre nakon toga je opao. Mostarci s igračem više znalački su čuvali već tada visoko vodstvo. Kod gostiju je tek zaprijetio Radivojević, ali bez učinka. Zrinjski je realizirao još jednu prigodu u 38. minuti. Iz kuta je ubacio Crnov, a najviši u skoku bio je raspoloženi Igor Aničić koji je pogodio za 3:0,

Rutina

U drugom dijelu Zrinjski je igrao onoliko koliko mu je trebalo, a Zvijezda s igračem manje nije bila opasan protivnik. Nogometaši trenera Branka Karačića još jednom su pokazali kvalitetu. Utakmicu su pobijedili s puno manje muke nego su se nadali.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije