zaostale utakmice Premijer lige

Zrinjski danas na Tušnju, oslabljeni Široki protiv Borca

Zrinjski
HŠK Zrinjski
27.09.2023.
u 09:54

Zrinjski u Tušanj dolazi osokoljen s dva velika preokreta, protiv AZ Alkmaara (4:3) i Željezničara (2:1) i veliki je favorit u današnjem duelu

Danas se u Tuzli i Širokom Brijegu igraju dvije zaostale utakmice Premijer lige Bosne i Hercegovine. Najprije će u 15 sati na Tušnju Tuzla City dočekati Zrinjski. Radi se o zaostalom susretu drugog kola u koji Tuzlaci i Mostarci ulaze u dijametralno suprotnim raspoloženjima.

City je uvezao dva poraza i nalazi se na pretposljednjem mjestu sa samo šest bodova, dok s druge strane Zrinjski u Tušanj dolazi osokoljen s dva velika preokreta, protiv AZ Alkmaara (4:3) i Željezničara (2:1) i veliki je favorit u današnjem duelu.

U 18:30 sati na rasporedu je zaostali susret prvog kola u kojem se na Pecari sastaju Široki Brijeg i Borac, piše Sport.ba.

Radi se o duelu ekipa koje zauzimaju prvo i drugo mjesto, a domaćin i lider Široki Brijeg će biti znatno oslabljen. Naime, pouzdani vezni igrač Marko Capan neće moći igrati nakon lakrdije koju je napravio sudac Miloš Gigović u prošloj utakmici između Širokog Brijega i Sarajeva kada je 19-godišnjaku pokazao žuti karton nakon susreta jer je skinuo dres, što je nešto što viđamo često širom svijeta, pa čak i na susretima Lige prvaka i svjetskim i europskim prvenstvima.

Navijači Širokog Brijega nakon onoga što im je priredio Gigović strahuju i od arbitra današnjeg meča Mirze Kazlagića čije su odluke tijekom proteklih godina često bili "pod lupom".

Predsjednik Borca Milan Tegeltija je najavio da će Borac danas slaviti i preuzeti prvo mjesto, te kako se neće micati sa njega, te će i zbog te njegove izjave sigurno oči bh. sportske javnosti biti usmjerene na Pecaru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?