nastup plemića na istria winter cupu

Zrinjski zgazio mađarski Gyirmót s uvjerljivih 6:0!

zrinjski
04.02.2015.
u 09:51

U prvom dijelu utakmica je bila jako oštra. Mađarski igrač Szegi Vince je nakon serije oštrih prekršaja dobio crveni karton

Nogometaši Zrinjskog jučer su odigrali svoju drugu utakmicu na turniru “Istria Winter Cup” na kojem su lako pobijedili mađarski drugoligaš Gyirmót FC. Na koncu susreta slavili su jako uvjerljivu pobjedu. Istina, posao im je bio donekle olakšan jer mađarska momčad je veliki dio susreta igrala s igračem manje na terenu.

Dominacija Zrinjskog

Zrinjski je bolje otvorio utakmicu, te bio dominantniji na početku utakmice. Susret je inače bio jako tvrd i nije se prezalo od oštrih startova. Promašili su početkom susreta plemići jednu dobru prigodu, a Mađari su u 22. minuti utakmice ostali s igračem manje na terenu, što je ionako boljim plemićima olakšalo utakmicu. Szegi Vince je nakon nekoliko oštrih prekršaja dobio isključenje. Nedugo potom, točnije u 38. minuti Mostarci su došli u vodstvo preko Đurića koji je zabio lijepim udarcem s 18 metara, a s tim se rezultatom i otišlo na odmor. U drugom dijelu Zrinjski je samo rutinski povećavao rezultat i nemilosrdno gazio protivnika. Novi pogodak u 52. minuti utakmice zabio je Zlatić da bi samo nekoliko minuta kasnije novi pogodak za Mostarce zabio Pehar. Oba pogotka pala su nakon lijepih akcija. Koncepcija mađarske momčadi u potpunosti se raspala u 66. minuti kada su Mostarci zabili svoj novi pogodak preko Zlatića koji se dosta istaknuo u 3-5-2 formaciji koju na ovim pripremama forsira trener Mišo Krstičević. Mostarci su nastavili igrati bez milosti za Mađare čiji je vratar u 71. minuti zabio autogol, a u 78. minuti još jedan pogodak zabio je Pehar što je bio i konačni ishod susreta.

U petak protiv Cluja

Mostarci su utakmicu počali u sastavu: Dujković, Zlatić, Graovac, Radeljić, Mevlja, Muminović, Petrak, Šćepanović, Đurić, Kordić i Todorović, a na klupi su bili Tirić, Radulović, Popović, Tomaš, Dedić, Vukomanović i Pehar. Kod Zrinjskog se posebno istaknuo Đurić, dok su zapaženo odigrali Zlatić, Todorović, Pehar i Mevlja. Svoj idući susret na turniru u Novigradu Zrinjski ima u petak, a protivnik će im toga dana od 15 sati biti renomirana momčad, odnosno rumunjski prvoligaš CFR Cluj. U međuvremenu će momčad nastaviti s pripremama za nastavak sezone u Istri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije